Wij zijn TEAM PEACH. We respecteren je privacy en privé leven, maar soms hebben wij je persoonlijke gegevens nodig. In dit privacy beleid leggen we uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan en beschermen. Dit privacy beleid geldt voor onze website https://teampeach.nl’ en voor de diensten die wij aanbieden. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en, indien geïmplementeerd, aan de relevante bepalingen onder Nederlands recht.

BEN JE ONDER DE LEEFTIJD VAN ZESTIEN?

Als je jonger bent dan zestien jaar oud, mag je onze website en diensten niet gebruiken zonder toestemming van je ouders of wettelijke voogd.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Om onze website en diensten aan te bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Onder “persoonsgegevens” verstaan wij; alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Deze definitie die wordt gebruikt in ons privacy beleid is niet identiek aan de definitie van persoonsgegevens zoals bepaald in de Relevante Wetgeving om redenen van leesbaarheid.

JOUW TOESTEMMING

We kunnen uw gegevens op verschillende momenten opslaan, bijvoorbeeld wanneer u onze website bezoekt, een account aanmaakt via onze website, onze services gebruikt of wanneer u contact met ons opneemt. We mogen uw gegevens verwerken omdat we uw toestemming vragen door middel van dit privacy beleid. Daarnaast hebben we uw gegevens nodig om de overeenkomst tussen u en ons uit te voeren. Als u ervoor kiest uw gegevens niet te delen, kunnen we uw bestellingen niet verwerken en afleveren.

Wij zullen uw gegevens niet verwerken zonder uw toestemming, tenzij wij hiertoe wettelijk zijn verplicht.

WELKE GEGEVENS KUNNEN WE VERZAMELEN EN HOE GEBRUIKEN WE UW GEGEVENS?

Om onze website en diensten te gebruiken, hebben we de volgende gegevens nodig:

• Uw naam

• Uw adres

• Uw telefoon nummer

• Uw e-mailadres

• Uw IP-adres

We kunnen ook de volgende niet-persoonlijke gegevens opslaan als u onze Website gebruikt:

  • Het type van uw internet browser
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt

LOGIN

We slaan de volgende gegevens op in uw account: gebruikersnamen, wachtwoorden en andere accountgegevens. Op deze manier hoeft u ons uw gegevens niet opnieuw te verstrekken. We bewaren ook – voor uw eigen gemak – de gegevens van eerdere bestellingen.

SOCIAL MEDIA

Het is mogelijk dat de aanbieder van sociale media ons informatie stuurt (volgens zijn beleid), als u sociale media-functies gebruikt op onze website. Dat kan uw naam, profielfoto, geslacht, vriendenlijst en andere informatie zijn die u hebt verstrekt. Als u niet wilt dat de sociale media-aanbieder ons de informatie stuurt, kunt u de privacy-instellingen op uw sociale media-account wijzigen.

Als je een item leuk vindt, wordt dat item weergegeven in uw sociale media-account wanneer u bent ingelogd op uw account. Als u op een webpagina bent die add-ons (plug-ins) voor sociale media gebruikt, verzendt uw browser bepaalde informatie naar de provider van uw sociale media-account. We hebben geen controle over deze gegevensuitwisseling.

MARKTONDERZOEK

We kunnen u vragen om deel te nemen aan een marktonderzoek. Wij zullen uw gegevens gebruiken voor dit marktonderzoek. We gebruiken in dit geval statistische gegevens anoniem voor TEAM PEACH. U kunt de vragenlijst op elk moment sluiten. We delen uw antwoorden niet met anderen of maken ze niet openbaar beschikbaar. Bovendien zijn uw antwoorden niet verbonden met uw e-mailadres.

CONTESTS

Als u deelneemt aan een campagne of contest, vragen wij de volgende gegevens: volledige naam en e-mailadres. Op deze manier kunnen we de campagne uitvoeren en prijswinnaars bekendmaken. We meten ook de reacties op onze advertenties.

NIEUWSBRIEF

TEAM PEACH biedt nieuwsbrieven. Op die manier bent u volledig op de hoogte van (kortings) aanbiedingen en ander nieuws. We gebruiken een dubbel opt-in-systeem om zeker te zijn van uw toestemming. Dit betekent dat u uw toestemming voor elke nieuwe bevestiging verifieert. We vragen je om deze verificatie via een e-mail die we sturen naar het adres dat je ons hebt gegeven. Elke keer dat we je een nieuwsbrief sturen, heb je de mogelijkheid om je af te melden voor de nieuwsbrief.

BESTELLINGEN

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres (sen) en betalingsgegevens nodig. We zullen uw gegevens registreren, opslaan en verwerken om uw bestelling efficiënt en correct te verwerken. Indien nodig zullen we die gegevens ook gebruiken voor een volgende garantie. Tijdens het verwerken van uw bestelling verstrekken wij; PostNL, Mollie relevante persoonlijke gegevens. We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de hierboven vermelde doeleinden of voor enig ander doel dat daarmee is verbonden. Op deze manier zullen uw gegevens nooit op een onverwachte manier door ons worden gebruikt.

AUTOMATISCHE BESLUITVORMING

Op basis van uw gegevens kunnen we automatisch beslissingen nemen, bijvoorbeeld e-mails verzenden met speciale aanbiedingen op basis van uw eerdere aankopen. We nemen deze beslissingen op basis van marketingautomatiseringsinteracties. Een dergelijke beslissing kan ertoe leiden dat u e-mails ontvangt op basis van uw eerdere aankopen. Het is belangrijk dat we dergelijke beslissingen nemen, want op deze manier kunnen we u op de hoogte houden van de nieuwste producten waarin u waarschijnlijk geïnteresseerd bent.

BEVEILIGING GEGEVENS

We werken er hard aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde of onwettige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Op die manier hebben ongeautoriseerde personen geen toegang tot uw gegevens. We nemen de volgende maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen:

• Versleuteling van digitale bestanden die persoonlijke gegevens bevatten

• Veilige netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL) -technologie of een technologie die vergelijkbaar is met SSL

• Veilige omgeving van gegevens die voldoen aan de normen van ISO 27002

• De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben

• Back-ups van de gegevens, verklaringen van vertrouwelijkheid van medewerkers en NDA’s met derden

HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS?

We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om de bovengenoemde doeleinden te bereiken.

MET WIE DELEN WE UW PERSOONSGEGEVENS?

PROCESSORS

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met anderen. In een gegevensverwerkingsovereenkomst zullen wij met deze partijen overeenkomen dat zij uw gegevens zorgvuldig zullen gebruiken en dat zij alleen de gegevens zullen ontvangen die relevant zijn voor hun diensten. Deze partijen gebruiken uw gegevens in overeenstemming met onze instructies en niet voor hun eigen doeleinden. We kunnen uw gegevens bijvoorbeeld delen met PostNL, Mollie Pixelstart, MailChimp, Instagram, Facebook, Twitter, Spotify. Zij zorgen voor de opslag van de gegevens en zorgen voor een optimale service. Deze partijen zijn “verwerkers” in de zin van de relevante wetgeving.

OVERDRACHT

Wij zullen uw gegevens alleen verwerken binnen de Europese Unie. We verwerken uw gegevens alleen buiten de Europese Unie als het land een effectief beschermingsniveau voor uw gegevens heeft.

Wij zullen uw gegevens nooit overdragen naar andere landen of andere partijen dan hierboven beschreven.

LINKS

U kunt op onze website advertenties of andere inhoud vinden die naar andere websites linken. We hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. Wij adviseren u om het privacy beleid van die websites te lezen.

COOKIES

Cookies zijn kleine (tekst) bestanden die op uw computer worden opgeslagen. Uw webbrowser slaat deze cookies op wanneer u onze website bezoekt. Deze cookies worden opgehaald wanneer u onze website opnieuw bezoekt. Hierdoor kan onze website u herkennen als een vorige bezoeker.

We kunnen cookies gebruiken om uw gebruikerservaring op onze website te verbeteren. Cookies zijn essentieel voor de werking van onze website, zorgen ervoor dat u onze website veilig kunt bezoeken en bugs en fouten op onze website kunt volgen.

Door cookies op te slaan, zorgen we ervoor dat:

• uw artikelen worden bewaard in het winkelwagentje

• u ingelogd bent en ongehinderd kunt winkelen

• u veilig winkelt bij TEAM PEACH

• u beoordelingen kunt lezen en schrijven

• de website werkt efficiënt

• we bugs, fouten en misbruik op onze website kunnen volgen

• we verbeteringen kunnen testen

• we u kunnen adviseren op basis van uw eerdere weergaven en / of aankopen, zodat u items kunt delen via sociale media zoals Facebook en Google

U kunt uw cookie-instellingen in uw browser wijzigen als u niet wilt dat er cookies naar uw computer worden verzonden. We zullen dan geen cookies opslaan als u onze website bezoekt. Houd er rekening mee dat sommige website-functies of -diensten van onze website mogelijk niet correct functioneren zonder cookies.

WIJZIGINGEN AAN DIT PRIVACY BELEID

We kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacy beleid op een belangrijke manier wijzigen, plaatsen we een bericht op onze website samen met het bijgewerkte privacy beleid. We informeren ook gebruikers die zijn geregistreerd met een e-mailadres in het geval van een belangrijke verandering. Als u niet bent geregistreerd als gebruiker, raden wij u aan de website en dit beleid regelmatig te bezoeken.

JOUW RECHTEN

De gegevens die we verzamelen zijn persoonlijk. Daarom hebt u de volgende rechten:

• U kunt toegang vragen tot de persoonlijke gegevens die wij over u verwerken;

• U kunt ons verzoeken om uw persoonlijke gegevens in onze administratie te corrigeren, bij te werken, af te schermen of te verwijderen. In geval van fraude, niet-betaling of andere onrechtmatige daad, kunnen we sommige gegevens in een register op een zwarte lijst bewaren;

• U kunt een kopie aanvragen van de persoonlijke gegevens die wij over u hebben verwerkt. We kunnen – op uw verzoek – deze kopie naar een andere partij sturen, zodat u de gegevens niet zelf hoeft te verzenden;

• U kunt een klacht indienen tegen de verwerking van uw gegevens;

• U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u denkt dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;

• U kunt de toestemming om uw gegevens te verwerken altijd intrekken. We kunnen uw gegevens niet verwerken vanaf het moment dat u uw toestemming intrekt.

Als u nog vragen heeft over dit privacy beleid, neem dan contact met ons op via de onderstaande informatie.

CONTACT INFORMATIE

PEACH EVENTS VOF
Van Dishoeckstraat 163
4381 VA Vlissingen
KvK-nummer: 73848816
info@teampeach.nl